Babbelen de Enquête

Babbelen de Podcast

Bekijk de Podcast via deze link op Youtube. Abonneer je, laat een reactie achter en like de video.

Reageren op een podcast? Dat kan! Mailen kan naar info@tomschiphorst.nl of stuur een DM op Instagram @tomschiphorst of volg @babbelen.depodcast op Instagram.

Het verhaal
Begin 2019 kwam ik op het idee om een podcast te maken over de dj’s in de house scene. De scene waar ik me al 10 jaar in bevind omdat ik zelf ook hard aan de weg timmer als DJ/Producer onder de naam Kapal. Omdat ik tourmanager bent geweest en daardoor een behoorlijk netwerk heb opgebouwd, besloot ik mijn netwerk te gebruiken om een podcast te maken genaamd Babbelen de Podcast.

Zo heb ik mister Sensation White Erick E gesproken, de man achter de Grandmix Ben Liebrand en Dennis Quin, die nu zijn carriere sky high ziet gaan en zijn muziek op ‘s werelds grootste labels uitbrengt, en nog veel meer inspirerende dj’s. Zo bespreek ik: carriere, de leuke dingen, minder leuke dingen, gaan we eigen gemaakte tracks en livesets ontleden, of waarom ze in producties bepaalde keuzes hebben gemaakt. 2 microfoons, 2 laptops en een goed gesprek, dat is Babbelen de Podcast.

 

Babbelen de Podcast met DJ Jean

Podcast

S02 E08 Babbelen de Podcast met DJ Jean

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met DJ Jean. We hebben het over zijn nieuwe alias, geld, auto’s en hoe hij zich redt in deze corona tijd.

Babbelen de Podcast met Roog

Podcast

S02 E07 Babbelen de Podcast met Roog

In deze episode van Babbelen de Podcast praat ik met ROOG. We hebben het over visie op de house scene, we behandelen zijn carrière, over HARDSOUL en hoe hij zich redt in deze corona tijd.

Babbelen de Podcast met Taras van de Voorde

Podcast

S02 E06 Babbelen de Podcast met Taras van de Voorde

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Taras van de Voorde. Zo bespreek ik hoe het is om het is voor je carriere om in de house scene een hit te scoren en gaan we in op de Herman Brood Academy en wat het verschil is tussen de house scene in Amsterdam en Rotterdam.

Babbelen de Podcast met Bart Skils

Podcast

S02 E05 Babbelen de Podcast met Bart Skils

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Bart Skils. Zo bespreek ik zijn carriere, hoe hij zich voorbereidt op sets op grote festivals zoals Awakenings en (eigen festival Voltt) en hebben we het over hoe zijn tracks bij Adam Beyer terecht zijn gekomen.

Babbelen de Podcast met Collé

Podcast

S02 E04 Babbelen de Podcast met Collé

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Collé. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn doorzettingsvermogen, het releasen van tracks op het juiste label en zijn eigen label.​.

Babbelen de Podcast met Niels Feijen

Podcast

S02 E03 Babbelen de Podcast met Niels Feijen

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Niels Feijen (BE). Zo bespreek ik zijn carriere, zijn grote netwerk, het zoeken naar de juiste label voor je eigen track en het draaien op de grote festivals zoals bijvoorbeeld Tomorrowland.

Babbelen de Podcast Camiel Daamen

Podcast

S02 E02 Babbelen de Podcast met Camiel Daamen

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek Camiel Daamen. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn gevecht met muzikale DNA en over lesgeven in corona tijd.

Babbelen de Podcast met Aron Friedman

Podcast

S02 E01 Babbelen de Podcast met Aron Friedman

In deze episode van Babbelen de Podcast spreek dj Aron Friedman. Zo bespreek ik zijn carriere, zijn link met Eric de Man, de illegale raves en hebben we het over de dancejournalistiek.

Babbelen de Podcast met Shermanology

Podcast

#008 Babbelen de Podcast met Shermanology

In Babbelen de Podcast met Shermanology hebben we het over zijn carriere. Hij released z’n tracks bij de grootste labels, hoe doet hij dat? Over zijn samenwerking met Afrojack en Avicii. Ook vertelt hij over zijn muzikale ‘switch’.

Luister nu!

Babbelen de Podcast Edwin Oosterwal

Podcast

#007 Babbelen de Podcast met Edwin Oosterwal

In Babbelen de Podcast met Edwin Oosterwal praat ik met hem over zijn carriere, het succesvolle Rejected label wat hij runt met niemand minder dan Joris Voorn, en nog meer!

Luister nu!

Babbelen de Podcast met DJ Funkerman

Podcast

#006 Babbelen de Podcast met DJ Funkerman

In Babbelen de Podcast met DJ Funkerman of hij zijn carriere te danken heeft aan zijn hit ‘Speed Up’. Verder bespreken we wat het toch is met Breda en DJ’s.

Luister nu!

Podcast

#005 Babbelen de Podcast met DJ Marcello

In Babbelen de Podcast met DJ Marcello bespreek ik hoe hij begonnen is met feestjes geven. De lastige periodes in zijn leven en hoe Club IT zijn carriere gevormd heeft.

Luister nu!

Podcast

#004 Babbelen de Podcast met Rene Amesz

In Babbelen de Podcast met Rene Amesz bespreek ik hoe hij begonnen is met draaien, de samplepacks die hij maakt en zijn eigen label Art Reap Music. Ook bespreken we zijn burnout en de lastige periodes in zijn leven.

Luister nu!

Podcast

#003 Babbelen de Podcast met Ben Liebrand

In Babbelen de Podcast met Ben Liebrand bespreek ik hoe hij begonnen is met zijn Grandmixen op de radio. Wie inspireerde Ben en waarom?

Luister nu!

Podcast

#002 Babbelen de Podcast met Dennis Quin

In Babbelen de Podcast met Dennis Quin bespreek ik hoe hij begonnen is met zijn produceren van zijn eigen platen. Hoe heeft hij ervoor gezorgd dat zijn platen door de grote dj’s worden gedraaid. En wat is een hit?

Luister nu!

Podcast

#001 Babbelen de Podcast met Erick E

In de eerste Babbelen de Podcast met niemand minder dan Erick E bespreek ik hoe zijn carrière gaat. Wat doet hij nog meer? We gaan door zijn promomail heen en wat is het verschil in een Erick E of en Erick Eerdhuizen set?

Luister nu!

Copyright 2020 Babbelen de Podcast - Tom Schiphorst 2020